top of page
Search

10 ani sau FOREVER Living💚?

De câte ori ai fost abordat/ă pentru a afla despre oportunitatea Forever?


Așa-i că primul instinct a fost să dai SKIP?


Sau ai acceptat constrâns de împrejurări?


Iată o scurtă povestioară despre relația mea cu Milentina de la Forever, care durează de 10 ani. În timp a devenit o relație de prietenie cu familia Marcus.


Aveam 17 ani, și nu aveam bani, decât din alocație. Am fost invitată la o prezentare a Milentinei. Milentina Marcus. Ea era la primele sale activități în Forever Living, motiv pentru care eram cu atât mai puțin interesată. Că nu-i așa? Vrem mereu la oamenii deja super puternici.


Constrânsă de împrejurări, deoarece invitația a venit din partea unor persoane pe care le admiram , iată-mă totuși la prezentare.


Mai mult, am plecat de acolo cu o achiziție de 130 lei (alocația mea pe două luni). Nu am simțit valoarea achiziției, ci din contră mă simțeam frustrată că am cumpărat ceva ...de rușine.


Și totuși, de atunci nu am mai vrut să folosesc altă pastă de dinți sau alt balsam de buze. Am rămas dependentă. Dar asta e altă poveste!

Pe urmă am început să o urmăresc pe Milentina, dar și ea pe mine. Ea urmărea să devin membră în echipa ei, iar eu mă feream, fiindcă aveam deja stabilită direcția mea în viață. Voiam să devin artist de muzică populară.


Cu toate astea, ea creștea incredibil în acest business, și se distra tot mai intens.


Cel mai mult mă agita că deși nu acceptam să mă implic în afacerea Forever, ceva din stilul Milentinei mă atrăgea, și îmi capta atenția de fiecare dată. Era clar că aveam multe calități comune.

Iubim ideea de lifestyle fain, vedem în oameni ce e mai bun, și căutăm permanent să dăm valoare. Amândouă cu viziune și creativitate. Singura diferență e că ea e predominant modernă, iar eu iubesc tradiționalul și România.


Eu cu dorința să duc România peste tot în lume, iar Milentina să aducă spiritul internațional în România. Te-ai prins de idee, sper!

Revenind la perioada când abia dacă eram majoră. Am început pe rând să consum toate produsele Forever. I-am cunoscut mai bine pe Milentina și Marius Marcus (soțul ei).

Menționez că mereu mi-a plăcut să fiu informată și deschisă la orice noutate! Ceea ce sfătuiesc pe oricine!

Am fost martoră cum acești oameni au folosit oportunitatea Forever pentru a-și crea propriile grupuri de oameni, cărora să le poată oferi valoare. Din toată dezvoltarea lor au reușit să îi inspire și pe ceilalți, și în final să se ajungă la inspirație și creștere reciprocă.


Când vedeam ce evenimente spectaculoase s-au creat în SUCCES TEAM (grupul de bază), nu îmi venea să cred câți oameni superbi există! Atunci am înțeles că Forever Living nu înseamnă să renunți la alte visuri, ci să accepți plus valoare în viață.


Bun! Între timp eu am ajuns artistul de care vorbeam la începutul articolului. Am simțit cum e să îți îndeplinești un vis aducând bucurii oamenilor. Am fost din ce în ce mai ocupată cu proiectele mele muzicale.

Dar, în continuare consumam regulat produse Forever, care deja au devenit parte și din stilul meu de viață.


Viața mi-a adus o frumoasă prietenie, atât cu produsele, cât și cu Milentina.


Acum, dacă ești parte din familia Forever, sigur știi ce zic. Și te încurajez să vorbești cu drag despre activitatea ta!💚Dacă deja ți-a prezentat cineva oportunitatea (fie de consum, fie de business) și poate ai refuzat, totuși dă-i un telefon și mulțumește-i, sau mai dă-i o șansă. Eventual cere-i mai multe detalii, pentru că iată, eu sunt dovada sinceră că orice oportunitate...e o oportunitate, până la urmă!Iar dacă intenționezi să achiziționezi și tu produse Forever, și nu ești încă înscris sau nu ai propriul tău furnizor, accesează acest link:

https://foreverliving.ro/recommend/index/register/400-000-563-768

De asemenea, oricând poți primi informații despre produse sunând la numărul de telefon 0728 185 848 (poți menționa că suni din partea mea, Simona Ruscu❤️)


Perseverența, pasiunea, educația continuă și anturajul potrivit sunt elementele care aduc succes în viața oricui!


Când stau și scriu acest articol, chiar beau cu plăcere băutura mea energizantă favorită FAB, și îmi dau seama că au trecut 10 ani de când am făcut cunoștință!


În final, m-aș super bucura să îmi răspunzi la comentarii despre experiența ta Forever (dacă e cazul).


Să nu uităm totuși, că vedetele Forever NU suntem eu și Milentina, ci chiar gelul stabilizat al plantei de Aloe Vera!Să lași o inimioară verde💚 și nu uita că îți transmit o îmbrățișare caldă, fiindcă mi-ai citit aceste rânduri 🤗!


Iar acum, cu ocazia acestui articol-testimonial, fiindcă am petrecut câteva ore împreună cu Milentina la un shooting, realizat de o altă super femeie, Cristina Roteliuc, las pozele să vorbească de la sine!


Mulțumim pentru colaborare Pensiunea Donna Ana din Timișoara!

https://www.donnaana.ro/
222 views1 comment

Recent Posts

See All
bottom of page