top of page
Search

Clinica Rugină din Timișoara - secretul zâmbetului meu

Mi-am propus să apreciez cum știu mai bine românii valoroși din toate domeniile. Admir oamenii de calitate ai României care, deși au șansa de a părăsi țara, ei totuși continuă să ofere valoare aici, acasă. Sau să facă cinste în lume, României.


Acum, să îți povestesc ceva fain!


Sunt Simona Ruscu, și de câte ori mi se spunea că fac reclamă la pasta de dinți, eu de fapt, doar zâmbeam, cântam... trăiam.
E adevărat, că am avut parte dintotdeauna de un zâmbet natural frumos, însă nu foarte sănătos. Iar în timp, consumul de cafea sau micile accidente suferite fără voie au condus la deteriorarea danturii mele frumoase.


A durat puțin până am descoperit clinica Rugină din Timișoara. Doar aici am reușit să îmi depășesc frica, și cel mai important, fiind o persoană ocupată am simțit că vin direct la sigur.


Dr. Alex Rugină (stomatolog și fondator al clinicii) este formator pentru alți medici stomatologi, organizând diverse cursuri în acest sens.


E genul de român valoros, care și-a dat seama că și în România există clienți care își doresc servicii de calitate. Și mai ales, deși nu e simplu, atunci când a ales rolul de profesor și-a asumat responsabilitatea de a contribui la dezvoltarea altor viitori profesioniști.
De asemenea, specialiștii clinicii sunt oameni aleși cu maximă atenție, prin mâna cărora am trecut deja.


Nu am cuvinte să descriu profesionalismul și atmosfera care m-au fermecat din prima clipă.

Bun!


Îmi doream o îmbunătățire a danturii deoarece acest fapt sigur îmi aducea avantaje de fiecare dată când urma să vorbesc ori să cânt.


Cu ajutorul lui Alex Rugină am înțeles că înaintea unui zâmbet estetic natural este important să am o dantură funcțională.


Ce înseamnă dantură funcțională explică foarte fain chiar Alex, dacă reușești să te programezi la o consultație.


Îți las numărul de telefon aici:0786 490 440 ( niciodată nu se știe când ai nevoie )

Exact! Cui nu îi place ideea de natural, funcțional și estetic?!


Dar, viața mea s-a schimbat total după ce am făcut acest pas, care presupune ce-i drept, mai multe vizite la Clinica Rugină.


Îți las o colecție de poze în care poți descoperi o femeie mult mai sigură pe zâmbetul și activitățile ei și cu o stare de bine garantată, zilnic!În final îți las adresa Clinicii Rugină

( ce ironie a sorții e și numele dacă mă gândesc mai bine, nu-i așa?)😉

https://www.clinicarugina.ro/


Evident, zâmbetul e cel mai important accesoriu al unui chip.

Iar ... sănătatea danturii este un cadou pentru fiecare dintre noi, căci nu există chin mai puternic decât o durere dentară.


De asemenea, un medic precum Alex trebuie întâlnit neapărat!


... un scurt promo👇


176 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page