top of page
Search

Primul sfert de viață... bifat!

Mereu îmi spuneam că la 25 vreau să fac ceva ce nu am mai făcut.Partea interesantă e că nu aveam nicio idee clară despre cum aș vrea să arate ziua mea la 25! Doar atât îmi amintesc, că acum vreo 10 ani îmi calculam aniversările care vor pica sâmbăta, iar anul acesta era marcat în calendar!
Și iată-mă la început de 2020 (când toți oamenii își planifică anul în curs), urmărită de gândul că sâmbătă, 1 august – vreau ceva original, ce nu am mai trăit...

În plus, nu am programat niciun eveniment, unde ar fi trebuit să cânt în acest weekend, doar pentru că îl doream exclusiv pentru mine. Ziceam eu că vreau să bifez primul sfert de secol într-un mod memorabil.

... Șiii uite cum Dumnezeu mi-a rezolvat dorința! Mai în glumă, mai în serios, anul 2020 este ceva ce chiar nu a mai fost!Se spune că gândurile ne devin realitate.


Să vă povestesc ...

De obicei, ziua mea fiind vara, în inima sezonului de vacanță, lupta s-a dat mereu între petrecere sau călătorit.

Eu iubesc din suflet petrecerile cu mulți oameni, dar mai ales călătoriile!

Cine nu iubește aceste două activități în același timp, nu îmi va înțelege lupta interioară. Mama era singura care a dus greul, până când în viața mea a apărut Dani (soțul meu).


Să revenim la anii anteriori...


În fiecare an, de ziua mea, oamenii erau mereu plecați în concediu, deci nici petreceri mari nu se puteau organiza. Când eram la școală ratam de fiecare dată șansa de a mi se cânta clasicul mulți ani trăiască în fața clasei.

În fine, același of, an după an!

Încă de la începutul anului 2020 mă consuma sentimentul de vinovăție: dacă nu dau petrecere la 25, voi regreta!


Dar voi regreta și dacă nu mă bucur de vacanță, care, în mod ironic, în domeniul meu fix atunci începe.

Ce-i drept, mai sunt sezoane libere și toamna – iarna, daaar iarna nu-i ca vara!

Oricum, dacă m-aș fi ambiționat le-aș fi făcut pe amândouă, cumva...Șii, iată cum o putere divină îmi dovedește că falsele mele probleme sunt ca și rezolvate: anul acesta - ZERO petrecere, ZERO călătorit!


Reconfigurare traseu, deci...!


Sunt cu adevărat marcată și probabil de asta am insistat cu povestea zilei mele de naștere! Oricum, tot ce știu acum este că un om veșnic fără timp, acum se trezește cu mult timp eliberat.


Așa că mi-am readaptat activitățile mele de până acum, și cu ocazia lui 2020 m-am redescoperit! Toate pasiunile ascunse au ieșit la lumină. Doar am avut timp, nu-i așa?


De exemplu, îmi place să scriu, să vorbesc cu și despre oameni valoroși, să creez conținut pentru proiectele pe care le dezvolt. Despre toate vă povestesc în articolele următoare.


Proiectele muzicale am timp să le gândesc mult mai bine, și abia aștept să ne bucurăm împreună de muzică!


Legat de aniversarea mea din 2020...


Dacă tot nu am putut călători departe, iar de petrecere mare nici nu mai vorbesc, atunci am ales o ședință foto doar cu soțul meu iubitor (cel mai sincer fotograf), undeva într-un loc frumos!


Locație: Lacul Ghioroc

Vestimentație: e STILL


Bonus: colecție de poze de la aniversările mele anterioare

64 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page