top of page
Search

Sense of Nature by Sandra Nicoarã

Momentul meu special Sense of Nature e fix când ajung acasă după evenimente. Acela e luxul meu și clipa când abia aștept să mă bucur de orice fel de răsfăț.

Dar, hai să vă povestesc cum m-am îndrăgostit de acest brand, căci Sandra chiar mi-a cucerit toate simțurile, odată cu lansarea propriului concept non toxic, Sense of Nature.


În acest moment producția este împărțită pe skin, body & home care.Doamnee, cât sunt de faine! ... știu că deocamdată mă înțeleg doar persoanele care deja se bucură de beneficiile și aromele speciale.

Foarte important!


... nu voi da niciodată sfaturi necerute, și nici nu obișnuiesc să îmi impun punctul de vedere. Cel mult împărtășesc, așa cum simt eu, tot ceea ce descopăr și îmi face bine.


Să nu uităm că fiecare e dator să se documenteze mai departe despre ceea ce îl interesează!


Produsele Sense of Nature, pe lângă că sunt non toxice, adică au o etichetă doar cu substanțe curate, fără parabeni, SLS, nichel și sunt testate dermatologic, mai sunt și inovative.

De exemplu, această loțiune-spray este o adevărată vedetă, și nici nu a fost lansată de mult!

Aroma picantă de ghimbir, piper negru și cardamom este ca un acord dulce cu note de citrice pe o bază de lemn de santal și lichen.


Practic, e super confortabil să aplici loțiunea sub formă de spray.


Și pentru că un brand îl reprezintă pe creatorul său, cu totul, pe lângă conceptul de produse non toxice aș mai putea să vă povestesc despre salonul SN Beauty, fondat tot de Sandra Nicoară în Timișoara.


De fapt, nici nu mai povestesc, fiindcă dacă mă urmărești în social media, deja știi că sunt abonată de mult. Mai exact, am pășit din prima în acest salon, bucuroasă să am în orașul meu servicii de beauty, de calitate superioară la prețuri corecte pentru toate persoanele care pun preț pe starea de bine.

Dacă ai întâlnit-o măcar o dată pe Sandra Nicoară, probabil ți-ai fi dorit să o iei acasă. Acum poți face asta, consumându-i produsele special gândite pentru toate categoriile de nevoi și vârste sau apelând la serviciile salonului SN Beauty din Timișoara.Chiar dacă nu mai are nevoie de reclamă, nici Sandra, și nici conceptele ei, totuși orice informație (mai ales dacă e recenzia unui client mulțumit) îți poate fi utilă, cu atât mai mult dacă ești în căutare de servicii: coafură, make up, mani/pedi, sau alte proceduri de întreținere ori înfrumusețare.


Foarte important, totul e non toxic, indiferent de serviciul ales.


Adresa salonului: str. Ion Roată nr. 9A, Timișoara, jud. Timiș · Telefon: 0722 161 629 · Email: office@sandranicoara.ro


Personal, cred mult în oamenii din toate domeniile care contribuie ca lumea asta să fie un loc mai liniștit, plăcut și frumos.


...să nu uit!

Țin minte că Sandra mi-a vorbit despre CC Cream-ul cu protecție 50 SPF, încă înainte de lansare.


* CC Cream = o cremă de față colorantă cu SPF 50 care conține factori anti-îmbătrânire și protejează împotriva apariției petelor întunecate provocate de razele UV. Senzația este nemaipomenită și nu simt că am fața încărcată de cremă uleioasă sau grasă, deoarece este light. (există în două variante)


Eu, care nu suport rutinele de niciun fel, la început nu am fost curioasă.

Sau, mă întrebam: " de ce aș folosi ceva nou apărut pe piață?"


Până să le testez eu pe pielea mea vreo două-trei luni, aveam impresia că sunt doar o producție superficială, de fițe.Acum, indiferent că diminețile mă prind acasă sau oriunde în altă parte, nu omit cel puțin aplicarea CC cream-ului meu favorit (BRONZE).În plus, abia aștept dimineața să mă trezesc, cu gândul că mă așteaptă produsele mele preferate la oglindă. E magic! Iar când călătoresc, chiar le plimb după mine. Puteam să jur că nu voi face asta vreodată.Să nu mai spun de crema de mâini care intră eficient în piele și are un miros echilibrat, astfel că o pot utiliza zilnic, oriunde.Saau, de exemplu, lumânarea aceasta se transformă în loțiune de corp atunci când ceara se topește. E incredibil sentimentul de relaxare...Seturile de produse pentru casă ... sunt și ele divine.


Pentru mine, care iubesc atât mirosul din țesături, cât și cel ambiental, spray-urile non toxice Sense of Nature pentru cameră și țesătură erau tot ce îmi puteam dori.


Aroma mea preferată de până acum e vanilia caramelizată.
👉 Dar, mai multe surprize legate de colaborarea mea cu Sense of Nature vei descoperi în proiecte viitoare!


Acum,

Ce fericită aș fi dacă mi-ai împărtăși care e momentul tău de lux...


... în final îți las direct link spre 👇

https://shop.sandranicoara.ro/product-category/produse/


sau


... pentru tine, cel/cea care iubești shoppingul în Iulius Town din Timișoara, să știi că găsești insula Sense o Nature vizavi de Obsentum / Îl Passo.


P.S. pozele vorbesc de la sine, cred 💚👇


Mulțumiri pentru colaborare:

Hotel Timișoara, Cristina Roteliuc și floraria Eden Timișoara.

229 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page