top of page
Search

Sfârșit de 2020, un nou început...

Un moment bun să ne reamintim ce ne face fericiți, cu adevărat! Știm bine că viața e scurtă, dar trăită intens, nu ne mai lasă loc de gânduri inutile.


Pentru mine, 2020 a fost un an trist din cauza blocajului de evenimente publice. Aveam extrem de multe planuri ambițioase în ce privește muzica și evenimentele.


Până acum suntem foarte mulți în aceeași situație. Tot împreună vom recupera și mai intens toate momentele frumoase!


Totuși, nu am avut timp să rămân supărată, pentru că un alt proiect în care eram implicată ... la fel de serios, anul acesta s-a putut bucura de toată atenția mea.Dar, să încep cu începutul ...


Îmi aduc aminte că acum vreo 5 ani, pe vremea asta eram pregătită să plec la București. Acolo îmi vedeam eu dorințele îndeplinite.


Nu știu, încă, dacă e NOROC sau PROVOCARE că fix atunci m-am îndrăgostit de un ... pasionat de mașini, departe de aspirațiile mele, un rebel, iubitor de adrenalină, care fără să își dea seama, mi-a schimbat toate planurile, și a reușit să scoată tot ce e mai bun din mine, zilnic.Nu punându-mi pe tavă orice, ci provocându-mă , ca un prieten bun să evoluez și iar să evoluez. Restul e iubire pură! Am avut și eu grijă să ajungem la un echilibru!


Inițial m-a speriat faptul că era mecanic auto, deși eram convinsă că lângă mine va deveni cel mai special mecanic. Dar, o fire foarte rațională cum e el, în combinație cu toată creativitatea și entuziasmul meu , s-a dovedit a fi un succes.


Ar putea fi și o ”programare a destinului”, și îți spun o poveste!


Știi tradiția, la aniversarea primului an? Unele familii îi taie moțul copilului și îi pun la dispoziție o tavă cu diverse obiecte, ca el să aleagă 3 dintre ele.

Eu am ales: pix, caiet și ... cheile de la mașină!


Primele două mă definesc perfect. Mereu am iubit școala, scrisul, cititul. Dar, cheile mașinii?


N-avea logică. Pentru mine, mașina a fost mereu o necesitate, și nu pasiune. Nu am visat niciodată vreun model de mașină anume, sau să iubesc vreodată sa conduc. Nici vorbă!


Mașina trebuia să fie cât mai funcțională și cât mai ...nouă. Cam atât despre relația mea cu mașinile. A! Prima mea mașină a fost un MATIZ (atât mi-am permis), dar a fost achiziționat de la o doamnă superbă.


Și revin la realitatea mea din articol, cam de când am început să ”mănânc pe pâine chei auto”. Glumesc, dar chiar am văzut milioane de chei auto în câțiva ani.Adevărul e că nu puteam renunța nici eu la visul meu, la pasiunea și cariera mea, pentru care m-am pregătit de mică. Am decis doar să îmi amân o perioadă dorințele, în favoarea soțului meu și a fratelui său.Știam că va fi greu, dar iată, am reușit să mă împart între evenimentele mele, alte activități personale și activitatea service-ului, pe care practic, l-am construit împreună!


Afacerea a crescut treptat, dar sigur. Am reușit în câțiva ani să transformăm familia în echipă, și să dublăm personalul cu oameni în aceleași valori, ca ale noastre.


Pot confirma că e important să dai 100% în tot ceea ce faci, deoarece în timp se simte. Mai știu că oamenii au nevoie și de educație, dar și de distracție. În aceeași viață!În toți anii aceștia ne-am distrat, am legat prietenii de calitate, ne-am dezvoltat pe noi, s-au dezvoltat si alții din jurul nostru, am depășit provocări precum 2020, și suntem mai pregătiți ca niciodată să trecem la etapa următoare.


Începând cu 01.01.2021, service-ul nostru auto, iubit și vizitat de atâția oameni ”se maturizează”!


Va avea o nouă denumire, o nouă identitate vizuală, și provocări noi.


Descoperă surprizele de la miezul nopții pe www.tedde-auto.ro !


Mai mult pentru mașina ta, înseamnă mai multă distracție pentru tine!Câteva idei de recunoștință:


1. Chiar daca nu am mai avut timp să fac în anii aceștia chiar tot ce mi-am dorit, eu mă simt milionară în zâmbetele de pe fața oamenilor, care au părăsit curtea service-ului cu o percepție total diferită despre ce înseamnă un service auto. Mă bucur că un domeniu de activitate cu atâtea conotații negative a început să fie privit cu prietenie și încredere. Și mă bucur că am fost un om potrivit, la momentul și locul potrivit.

2. Între timp am început să mă îndrăgostesc de mașini. Se spune că ”pofta vine mâncând!”

3. Satchinez mi se părea o localitate îndepărtată de Timișoara, dar am reușit să demontez și acest mit. Prietenii știu ce vorbesc!

4. În sfârșit mă pot ocupa mai mult și de proiectele mele.


Iar acum, tu, cel/cea care citești, sper să ai un 2021 cu poftă de viață! Îți doresc să descoperi magia vieții!

Sunt sigură că și tu ai povestea ta. Doar trebuie să o transformi în cea mai frumoasă variantă! Zilnic! Exact în stilul tău.

Nu uita să împărtășești momentele tale bune cu alții! Unora, asemenea povești le-a schimbat viața!


Ultimele gânduri pe anul acesta:


· Iubește sincer

· Citește și dezvoltă-te cât mai mult

· Distrează-te de câte ori ai ocazie (promit să fiu și eu prezentă acolo unde pot)

· Bucură-te de prieteni și familie

· Trăiește fiecare zi ca și când ar fi ultima

1,309 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page