top of page
Search

Viața e pe primul loc!

De ce muzică balcanică?


Sunt născută și crescută în vestul țării, în Banat, lângă Timișoara! Muzica sârbească sau cu influență sârbească este nelipsită aici.


Pe lângă acest aspect mai amintesc faptul că iubesc ritmurile care mă fac să dansez indiferent de starea mea. În mod sigur, nu sunt singura!

Si pentru ca totul să fie perfect, Dumnezeu mi-a scos în cale o formație muzicală exact pe sufletul meu: Balkan Friends (înființată de Ștefan Besu)!


Cu Ștefan Besu lucrez liniile melodice. Tot Ștefan mă asigură că orchestrația este TOP, de fiecare dată! De fapt, Besu se ocupă de toată partea de studio!


Pentru texte colaborez direct cu oamenii care mă ascultă! E normal așa, fiindcă pentru ei cânt!

Viața e pe primul loc!


Iubesc muzica și tot ceea ce mă înconjoară, de când m-am născut, și sincer, nu aveam nevoie de o pandemie pentru a mi se confirma că viața e prețioasă. Însă, Dumnezeu știe mai bine când și ce trebuie să trăim!


Totuși, perioada pe care o traversăm cu toții m-a inspirat foarte mult. Am observat cum oamenii știu să se readapteze în orice situație. M-a fascinat puterea oamenilor de a se reinventa, de a se regăsi și de a lupta pentru ceea ce iubesc cu adevărat!


Unii avem pasiuni pentru care trăim, pentru alții familia este totul, iar toate acestea reprezintă farmecul vieții despre care cânt!

(foto) Ansamblul Profesionist Banatul!

Prima piesă din proiect, se intitulează fix așa: Viața e pe primul loc! Este o șotă sârbească, iar dansatorii înțeleg cel mai bine acest lucru.


Ideea clipului a pornit chiar de la realitatea întâlnită de mine, la evenimentele unde particip. Când începe o șotă sârbească, toți invitații se prind să învețe pasul. Cei care deja îl știu sunt primii pe ringul de dans. Mi s-a părut atât de drăguță faza, încât m-a inspirat puternic!

Întreaga echipă care a contribuit la piesa mea:

Tobe si percutii: Sebastijan Kerekes

Chitara bas: Bojan Kvocka

Chitara electrica: Branislav Jovanovic

Acordeon: Stefan Besu

Saxofon: Gabi Iorga

Pian electric: Stefan Besu

Recording & editing: Stefan Besu

Mix & master: Branislav Jovanovic

Studio de filmare: Anghel Brothers Studio

Hairstyle: Radinca Onu

Make-up: Lucy Pesteleu & Glammed by Lorraine


Videoclip: Szofran Media

Vestimentație: magazin eSTILL & Daniela Ianka

Coregrafie & Costumație & Dansatori: Ansamblul Profesionist „Banatul“

Cu prietenii mei balcanici (Balkan Friends) cânt de toate, pentru toți. La evenimentele unde suntem invitați, bineînțeles!

Când ne promovăm, ne axăm doar pe repertoriu original.

Vă mulțumesc pentru prietenie,128 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page